Afdeling Actieve Zaken logo
Afdeling Actieve Zaken logo

// Cases

Cases waar we trots op zijn

We kijken ook graag mee naar jouw ‘case’. Met Afdeling Actieve Zaken sta je er niet alleen voor! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Visser & Visser personeelsevent

Samen met Visser & Visser organiseerden we hun personeelsevent. Inhoudelijk werd het nieuwe strategisch kader voor aanzien van 400 collega’s op grootse wijze gepresenteerd. Na dit inhoudelijke onderdeel was er ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Collega’s genoten van vele leuke workshops, waarin met een knipoog een metafoor ten aanzien van je eigen duurzame inzetbaarheid werd aangehaald. Zo richtte de workshop boksen zich kort op het aangeven van je eigen grenzen. Tussen en na de workshops was er tijd om ervaringen te delen. Het was de wens dat collega’s elkaar onder genot van heerlijke foodtruck gerechten zouden ontmoeten en kennismaken. En dat deden ze op geheel ongedwongen wijze!

Beleving awards Integron festival

Samen met Integron hebben we haar 30 jaar jubileum en de klantbeleving awards in een zakelijk festival jasje mogen steken. Inhoudelijk was de doelstelling kennisoverdracht, netwerken en weer helemaal top of mind zijn bij klanten. Als sfeer werd er een festivalthema gevraagd uitgaande van een ongedwongen karakter. Alle 180 gasten hebben een onvergetelijke dag gehad, doelstelling bereikt!

FitFestival Rotterdam

FitFestival Gemeente Rotterdam

Hoe zorg je er voor dat 300 collega’s van de gemeente Rotterdam in aanraking komen met sport, beweging, vitaliteit en gezondheid? Juist, door een FitFestival te organiseren!

De gemeente Rotterdam wil als werkgever het belang van beweging en gezondheid benadrukken. Op het FitFestival waren er kraampjes geplaatst waar de bezoekers informatie konden halen.

Denk aan informatie over gezonde voeding, omgaan met stress, werkdruk, de overgang, werkgeluk en het belang van bewegen. Afdeling Actieve Zaken heeft samen met de gemeente Rotterdam hun gehele netwerk aangesproken om zo tot een compleet en professioneel aanbod te komen.

Gedurende de dag stond er een gezond lunchpakket klaar voor alle bezoekers waarbij er rekening was gehouden met alle dieetwensen.

“Wat hebben wij een leuk FitFestival gehad bij Nenijto!

De samenwerking, communicatie, het meedenken, verzorgen van clinics, de catering, echt alles was top geregeld.

Bedankt voor de zeer fijne samenwerking!”

Gemeente Rotterdam
Jeannette van Deventer
Projectleider werkgroep Vitaliteit & Werkgeluk

Groots & meeslepend event organiseren?

Wacht niet langer en kom in actie! Neem contact op met jouw Afdeling Actieve Zaken voor jouw event in de omgeving van Rotterdam.

Contact opnemen